За нас

Това е звездно събитие, предназначено за всеки, който би искал да превърне едно кулинарно преживяване в небесен момент, оставящ дълготрайно впечатление в съзнанието на гостите му! Закуска, обяд, вечеря, коктейл, бизнес среща, презентация... в НЕБЕТО!

Няма граници за вашето въображение!

Dinner in the Sky” e звездно събитие, предназначено за всеки, който би искал да превърне едно кулинарно преживяване в небесен момент, оставящ дълготрайно впечатление в съзнанието на гостите му!Закуска, обяд, вечеря, коктейл, бизнес среща, презентация… в НЕБЕТО! Няма граници за вашето въображение!

„Dinner in the sky“се обслужва от екип професионалисти, преминали трейнинги в Белгия и други партньорски страни. Нашият партньор в това начинание е „Benji Fun“, който е световен лидер в този тип дейности.

„Dinner in the sky“ се предлага за сесия с продължителност 8 часа. Тя може да бъде разделена и съобразена с индивидуалните желания на клиента.

На едно събитие „Dinner in the Sky“ побира 22 души около масата с трима души персонал по средата (главен готвач, сервитьор, домакин…).

С „Dinner in the Sky“ можете да организирате своето събитие навсякъде (курсове по голф, обществени пространства, писти за състезания, замъци, лозя, исторически обекти…) стига да разполага с нужната  площІ, която да може да се обезопаси. Разбира се, необходимо е и разрешението на собственика.

„Dinner in the sky“  може да включва втори кран с платформа (или повече при желание) за забавления като музика или представяне (напр., кола), поставена на същата височина като масата.