faq’s

Вашите често задавани въпроси, които биха били полезни

ВИЕ СТЕ НА ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ?

Имате изисквания към менюто ви съобразени с вашият хранителен режим – вегерианец, веган, алергии и др. Моля, информирайте ни на email: booking@dinnerinthesky.bg и ние ще предложим подходящо меню за вас.

БЕЗОПАСТНО ЛИ Е?
Dinner in the Sky, в момента оперира в над 50 страни по целия свят, дизайна и проектирането му са съобзани с модел на ЕС RN 13814 . Платофрмате с изпитана и сертифицинара от немска организация TÜV Rheinland . Платформата и всичи съпътстващи конструкции са сертифицирани от TÜV HELLAS (TÜV NORD).

МОГА ЛИ ДА ДОЙДА С ДЕЦАТА СИ?

Dinner in the Sky не е обвързан с възрастта на гостите си , а с тяхна височина: за да можем да подсигурим човек на седалките на Dinner in the sky той трябва да бъде с минимална височина 150 см.

КАКВО СЕ СЛУЧВА АКО ИМАМ СТРАХ ОТ ВИСОЧИНИ?

Dinner in the Sky  е преживяване , така че  ако се страхувате от височини просто го преодолейте и оставете на нас да се погрижим за приятново ви прекарване.

ПОЛИТИКА ПРИ АНУЛАЦИЯ

Всеки гост има право на анулира своята резервация 25 работни дни преди датата на събитието , по този начин сумата би била възстановена напълно. В случаите , в който организатора отменя събитието порадио лошо време или други непредвидени условия вие ще получите 100% от направените разходи за закупуване на билет.  Линк за сваляне на по-пълна информация